Čeprav je večina hardware zagonskih podjetjih na področju strojne opreme usmerjena v digitalizacijo poslovanja in brezpapirno poslovanje, pa na vsakodnevni ravni vendarle potrebujejo v svojih pisarnah tudi zmogljive tiskalnike in multifunkcijske naprave za tiskanje, fotokopiranje in skeniranje dokumentov.

Hardware startup podjetja so v večjem delu delovanja osredotočena na razvoj komponent in lansiranje produktov oziroma strojne opreme, a na drugi strani, kot vsako podjetje, uporabljajo tudi pisarniške storitve, saj sodelujejo z drugimi podjetji in so vpeta v poslovno okolje. Barvni tiskalnik ali multifunkcijska naprava sta zatorej nepogrešljivi tehnologiji. Kako pa lahko zagonska podjetja privarčujejo pri stroških materiala? Eno izmed rešitev nudi tudi mesečni najem naprav.

Najem naprav za fotokopiranje in tiskanje

Tehnološki startupi lahko pri izbranem ponudniku storitve, kot je slovenski Optiprint, najamejo zmogljiv barvni tiskalnik ali multifunkcijsko napravo. Velika prednost je v tem, da si podjetja z najemom znižajo mesečne stroške, saj so v fiksno mesečno najemnino zajete servisne storitve in kartuše s tonerjem.

Optiprint pa nudi tudi kopirne stroje, ki so primerni za bolj obremenjene pisarne. Stroškovno ugodno kopiranje in tiskanje dokumentov pa je še toliko bolj pomembno, če hardware startupi organizirajo različne dogodke, kjer med udeležence delijo tudi tiskane materiale, brošure in drugo.

Ugodno fotokopiranje z brezplačnimi servisnimi storitvami

Da se strokovnjaki v tehnoloških zagonskih podjetjih in podpornih programih, kot je HardwareSTART, lahko osredotočijo na svoje delo na področju razvoja strojne opreme, potrebujejo v pisarnah podporne storitve, ki jim ne jemljejo časa in s katerimi lahko privarčujejo na stroških, saj so to mlada podjetja, ki šele začenjajo z rastjo.

Ponudnik Optiprint z mesečnim najemom tehnologije za tiskanje, skeniranje in kopiranje poskrbi za nemoteno in brezhibno delovanje naprav. Tako startupom ni potrebno usmerjati časa in energije v iskanje servisnih ponudnikov, v primeru, da se na tiskalniku, kopirnem stroju ali multifunkcijski napravi pojavi okvara. Serviserji ponudnika namreč brezplačno popravijo okvaro v najkrajšem možnem času.

Brezskrbno tiskanje s paketi po meri

Vrhunski strokovnjaki v startupih podjetjih na področju razvoja hardware idej lahko z najemom barvnega tiskalnika, multifunkcijske naprave ali kopirnega stroja privarčujejo tudi na stroških materiala, kot je nakup kartuše s tonerjem. Optiprint namreč ponuja rešitev za brezskrbno tiskanje in fotokopiranje, saj kartuš ni potrebno menjavati. Skozi celotno obdobje najema se lahko uporablja ena kartuša.

Dodatne prihranke pa nudijo tudi paketi po meri. Tako hardware startupi plačajo le tisto kar potrebujejo, saj si lahko izberejo model naprave z različnimi funkcijami, zmogljivostmi ter črno belimi ali barvnimi izpisi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja