Zdrava pisarna v tehnološkem startupu poskrbi za zaposlene in njihovo dobro počutje, medtem ko razvijajo nove ideje. Podjetje lahko za svoje delavce poskrbi na več načinov. Lahko jim omogoči razgibavanje in telesne vaje med delovnim časom ali pa z cenovno ugodnimi članarinami v športnih aktivnostih.

Med zdrave navade v službi pa zagotovo spada tudi raznovrstna prehrana, ki daje telesu nov zagon in energijo, tudi ob daljših delovnikih in v stresnih obdobjih, ko delavci v HardwareSTART pospeševalniku startupom pomagajo pri postavljanju proizvodnje, razvijajo ideje o prodajnih in nabavnih kanalih za strojno opremo in kujejo načrte za preboj izdelkov na tuje trge. Da bi zaposleni lažje in uspešneje prebrodili delovni dan, lahko v delovne prostore naročijo tudi dostavo sadja.

Pisarna z zdravimi zabojčki sadja

Strokovnjaki v tehnološkem startupu, kot so hardware inženirji, software inženirji in specializiran kader za delo v prodaji, se med malico na delovnem mestu lahko okrepčajo z lokalno pridelanim in svežim sadjem. Za dodatno poslastico pa je na voljo tudi okusno tropsko sadje, kot so banane, kiviji in drugo. Dostava sadja po vsej Sloveniji omogoča tudi naročila s sezonskim sadjem, kot so jagode.

Naročilo sadne košarice je povsem preprosto. Opravi ga lahko katerikoli zaposleni, ki tudi prevzame zabojček sadja, ko ga v zelo hitrem času dostavi ponudnik. Tako lahko delavec preko spletne strani odda naročilo, kjer izbere vrsto in količino sadja ter čas dostave. Plačilo pa je lahko enkratno ali pa kot izstavljen račun enkrat mesečno.

Zdrava pisarna s smoothiji polnimi vitaminov

Ponudnik dostave sadja nudi tudi dostavo svežih smoothijev v steklenih stekleničkah od 250 mililitrov. Smoothiji iz sadja, kot je banana, jagoda in mango, so v blenderju zmešani še z drugimi zdravimi sestavinami, ki zaokrožujejo okus. To je tudi špinača, limeta, meta, ingver in cimet.

Sveži smoothiji so polni vitaminov in mineralov in predstavljajo odlično alternativo napitkom, kot je kava in energijske pijače. Strokovnjaki v tehnološkem startupu tako lahko namesto jutranje močne kave ali popoldanske energijske pijače, ko že zmanjkuje energije za delo, popijejo zdrav smoothi in nadaljujejo z delovnimi obveznostmi s polno paro in večjo produktivnostjo.

Dostava sadja na različne dogodke

Ker HardwareSTART pospeševalnik startupov s strojno opremo organizira in vodi številne dogodke, praktične delavnice in srečanja, lahko na dogodkih udeležencem ponudi sveže sadje, ki ga ponudnik dostavi v estetskih zabojčkih. Startup pisarna, ki prireja dogodke, lahko na ta način poveže udeležence in poskrbi za zdravo in okusno malico.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja