Raznovrstna, polna vitaminov in mineralov ter zdrava prehrana v podjetju pomembno vpliva na dobro počutje zaposlenih ter njihovo produktivnost in motivacijo, skrbi za dolgoročno ohranjanje zdravja na delovnem mestu in spodbuja aktivnosti, ki so usmerjene k promociji zdravja v podjetjih. Vse to pa podjetje lahko doseže z naročilom ugodne in ažurne dostave sadja.

Ste tudi vi eni izmed tistih, ki se tako zatopijo v delo, da enostavno pozabijo na lakoto, ko pa končno pride čas za malico, pojedo nekaj na hitro oziroma prvo stvar, ki pride pod roke, čeprav je to živilo polno sladkorja, nasičenih maščob in kalorij? Običajno se po takih obrokih ne počutimo dobro, nasitijo nas za kratek čas, kilogrami se postopoma začno nabirati, sami pa vemo, da bi lahko za naše zdravje naredili več. Ali že poznate možnost dostave sadja v pisarno? Bi v vašem startupu poskusili uvesti koncept sadja na delovnem mestu?

Nadomestite kalorično malico z zdravim obrokom

Delo v zagonskem podjetju na področju strojne opreme je naporno, saj najverjetneje niste zadolženi le za eno delovno nalogo in zato se vaši delovniki nenehno podaljšujejo, sami pa ne najdete časa, da bi se uspeli zdravo prehranjevati. Morda v bližini vaše pisarne ni nobenega ponudnika, ki ponuja sveže sadje, zelenjavo, okusne smoothije in hranilne oreščke. Velikokrat tudi nimate časa, da bi skočili na kosilo, saj vas priganja čas, ki ga ne želite zapraviti za zdravo malico.

Ponudnik Sadjevpisarni, ki je tudi sam startup podjetje, ponuja podjetjem ugodno rešitev in s svojimi inovativnimi storitvami stremi k temu, da bi zdrava prehrana v podjetju postala normativ in, da bi vsi zaposleni imeli možnost, da lahko kadarkoli med delovnim časom posežejo po okusnih in svežih sadežih ter osvežilnih in s hranili polnih smoothijih. Vse kar mora vaš startup storiti je, da opravi naročilo preko spletne strani.

Zdrava prehrana v podjetju s svežim in okusnim sadjem

Ponudnik dostavlja posebne zabojčke oziroma košarice sadja brezplačno po vseh podjetjih v Ljubljani, opravljajo pa tudi dostave po vsej Sloveniji. Na njihovi spletni strani lahko izbirate med že pripravljenimi košaricami sadja, ki vsebujejo tako tropsko kot lokalno pridelano in sezonsko sadje.

Sicer pa lahko košarico sestavite tudi sami in vanjo dodajate sadeže po izbiri ter pri tem označite le še količino. Pripravljajo tudi dekorirane košarice sadja, ki jih lahko naročite, ko boste v vaših prostorih gostili poslovne partnerje, ali pa boste pripravili kakšen seminar, druženje in podobno. Na voljo so tudi različni polnovredni oreščki in suho sadje, s katerim se lahko brez slabe vesti posladkate.

Namesto jutranje kave popijte osvežilen smoothi

Kava da energijo, še več energije pa dajejo sveže pripravljeni smoothiji, ki so polni vitaminov, mineralov in drugih hranil. Pripravljanje smoothijev je zamudno delo, saj morate sadje in druge sestavine najprej nabaviti, nato zmešati v blenderju in za seboj vse pospraviti.

V startupu Sadjevpisarni vse to storijo namesto vas. V vašo pisarno dostavijo smoothije v 250 ml stekleničkah. Zdrava prehrana v podjetju, ki jo omogoči ponudnik z dostavo, vsekakor poskrbi za to, da boste imeli več časa za delo in več energije, boljše se boste počutili in lažje boste preživeli dolge delavnike.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja