Če v vašem podjetju na dnevni ravni opravite veliko število fotokopiranih dokumentov, tedaj nudijo kopirni stroji odlično rešitev, saj poleg izjemno hitrega fotokopiranja z različnimi nastavitvami nudijo tudi tiskanje in skeniranje dokumentov. Mesečni najem naprave pa omogoča znižanje stroškov.

Z najemom kopirnega stroja boste imeli dober pregled in nadzor nad stroški, saj najemnina zajema vnaprej določeno in fiksno ceno brez skritih stroškov. Kupiti morate le papir, za vse ostalo pa poskrbi ponudnik storitve. Ugodno kopiranje se navezuje tudi na optimizacijo tiska, saj imajo naprave vgrajeno tehnologijo za optimalno izpisovanje črnila na papir, zato je poraba kartuš minimalna, poleg tega pa so kartuše tudi vključene v ceno.

Kopirni stroji kot zmogljive naprave

Za vašo pisarno lahko sicer najamete tudi multifunkcijsko napravo, ki prav tako nudi ugodno kopiranje dokumentov. Samostoječi fotokopirni stroji so idealna izbira, če potrebujete hitro izpisovanje ter različne funkcije in nastavitve, ki jih multifunkcijske naprave nudijo v omejenem obsegu. Na kopirnem stroju lahko tiskate tako barvne kot črno bele dokumente ter uporabite funkciji obojestranskega tiskanja in skeniranja.

Zmogljivi kopirni stroji natisnejo približno 55 strani na minuto, tiskate pa lahko tako na A4 kot A3 format papirja. Fotokopirni stroji imajo tudi nadgrajeno programsko opremo, kar pomeni, da lahko vzpostavite povezave z računalniki in drugimi napravami v pisarni in pošiljate dokumente na mail ali v omrežno mapo. V začetku najema pa ponudnik storitve poskrbi za celotno namestitev opreme, pri čemer tehniki tudi vzpostavijo povezave s priklopom USB in LAN omrežja.

Brezskrbno tiskanje z znižanimi stroški

Mesečni najem kopirnega stroja ali multifunkcijske naprave nudi brezskrbno tiskanje, saj vam ni potrebno skrbeti za nakup kartuš, popravila in drugo. Poleg tega boste s tem tudi privarčevali, saj so kartuše vključene v ceno in vam jih ni potrebno dodatno kupovati pri maloprodajnih ponudnikih po visokih cenah. Na drugi strani je v ceno mesečne najemnine vključena tudi servisna in tehnična podpora.

Ravno zato vam ni potrebno skrbeti, koliko bo stalo popravilo določenega dela naprave, pri čemer vam tudi ne bo potrebno plačati rezervnih delov. Če boste na kopirnem stroju zapazili okvaro, tedaj lahko pokličite servisno podporo podjetja in serviserji bodo že v istem ali naslednjem delovnem dnevu prišli v vaše podjetje. Če stroja ne bodo mogli popraviti na licu mesta, tedaj boste dobili nadomestno napravo za ugodno kopiranje, kar ne bo motilo vašega delovnega procesa.

Brezplačni preizkus naprav in možnost dolgoročnega najema

Slovenski ponudnik Optiprint kot zanesljiv partner že desetletje nudi brezskrben najem tiskalnikov, multifunkcijskih naprav in kopirnih strojev. Sodeluje z več kot štiri tisoč poslovnimi partnerji po vsej Sloveniji in širši Adriatic regiji. Podjetjem, fizičnim osebam in javnim zavodom nudi rešitve, ki omogočajo znižanje stroškov tiskanja in brezskrbno poslovanje.

V prvi vrsti se lahko odločite za brezplačni preizkus, zato da boste preizkusili najbolj ustrezno rešitev za vaše podjetje. Če boste zadovoljni z izborom, tedaj boste s ponudnikom Optiprint sklenili pogodbo za določeno obdobje, ki jo kasneje lahko podaljšate v dolgoročno sodelovanje. Dostavo in namestitev opreme za ugodno kopiranje, tiskanje in skeniranje lahko pričakujete še v istem mesecu od oddaje naročila.